مواد لازم بستنی عربی | |
شیر پر چرب | 1 لیتر |
خامه غلیظ | 1 پیمانه |
ثعلب | 5 قاشق غذا خوری |
شکر یا عسل | نصف پیمانه |
مغز پسته خرد شده | به مقدار لازم |
طرز تهیه بستنی عربی
مرحله اول
برای تهیه بستنی عربی خوشمزه یک قابلمه بر میداریم و شیر و خامه را درون آن میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس ثعلب و شکر را اضافه میکنیم. میتوان به جای شکر از عسل نیز استفاده کرد که طعم خاص و خوشمزه تری را به بستنی میدهد.
مرحله دوم
در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا با هم به خوبی ترکیب و یکدست شود. وقتی کمی حرارت دید و کامل با هم همه مواد مخلوط شد، پسته خرد شده را نیز اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس از روی حرارت برداشته و داخل قالب دلخواه میریزیم و به مدت 12 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا سفت شود و خودش را بگیرد. میتوان بستنیها را در قالب مخصوص بستنی ریخت و بعد از این که کمی خودش را گرفت،
مرحله چهارم
چوب بستنی را هم داخل آن فرو کرد اما طبق دستور نیازی به قالب خاصی نیست و میتوان در یک قالب ساده دسر، مواد بستنی را ریخت. بعد از این که به طور کامل بست، آن را برش زد یا با اسکوپ آن را از قالب جدا کرده و سرو نمود.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir