مواد لازم روکر موز | |
پودر ژله موزی | 1 بسته |
آب سرد | نصف پیمانه |
پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای) | 150 گرم |
بیسکوییت پتی بور | 1 بسته |
شکر | دو سوم پیمانه |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 2 پیمانه |
آب جوش | یک و نیم پیمانه |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذا خوری |
خامه فرم گرفته | 250 گرم یا 200 گرم خامه صبحانه |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذا خوری |
موز | 2 عدد |
دستور تهیه روکر موز
مرحله اول
برای تهیه روکر موز مجلسی در ابتدای کار، پودر ژله را درون یک کاسه میریزیم. سپس آب جوش (یک و نیم لیوان) به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل شود. سپس روی بخار کتری به روش بن ماری قرار میدهیم تا کامل پودر ژله حل شود و شفاف شود.
مرحله دوم
سپس از روی حرارت بر داشته و کنار میگذاریم تا خنک شود. پودر ژلاتین را درون یک کاسه میریزیم و روی آن را آب سرد میریزیم و هم میزنیم تا ژلاتینها مخلوط شود و حالت ابری پیدا کند. سپس روی بخار کتری قرار میدهیم تا حل شود و شفاف شود.
مرحله سوم
قالب مناسب را بر میداریم. کمی کف آن و دیوارهها را با کمی روغن چرب میکنیم. سپس کمی از ژله را میریزیم و میگذاریم درون یخچال تا نیم بند شود. بعد از این که ژله نیم بند شد، موز را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم.
مرحله چهارم
سپس روی ژله میریزیم و باقی مانده ژله را روی موزها ریخته و درون یخچال میگذاریم تا ببندد. یک کاسه بر میداریم و زردههای تخم مرغ را همراه با شکرو وانیل به آن اضافه میکنیم و با همزن آن قدر میزنیم تا کشدار شود.
مرحله پنجم
سپس در انتهای کار آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. در ادامه شیر را درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید. مایه تخم مرغی را هم درون یک قابلمه دیگر میریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله شیر را به آرامی به آن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و مجددا به خوبی هم میزنیم تا مواد غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله هفتم
در یک کاسه، خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه را با پنیر مخلوط میکنیم تا با هم کاملا یکدست شوند. مخلوط کردن را با دور کند همزن انجام میدهیم. کرم که سرد شده است را به مواد پنیری اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله هشتم
سپس ژلاتین که شفاف شده است را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بیسکوییت خرد شده و باقی مانده موز خرد شده را به کرم اضافه میکنیم. بیسکوییت نباید زیاد خرد شود و فقط کافی است هر بیسکوییت به 4 قسمت تکه شود.
مرحله نهم
سپس کرم را روی ژله بسته شده میریزیم و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا ببندد. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو، قرار میدهیم. میتوان به سلیقه خود دسر را با تکههای موز یا خامه فرم گرفته تزیین نمود.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir