مواد لازم برای 4 نفر | |
شیر پرچرب | 1 پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
نشاسته | 1 قاشق غذاخوری سرپُر |
تخم شربتی | 2 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 100 گرم |
موز | 1 عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه بستنی موزی
مرحله اول
ابتدا شیر را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس نشاسته را به همراه شکر به شیر اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مواد را به صورت متداوم هم میزنیم.
مرحله دوم
هم زدن مواد را تا زمانی ادامه میدهیم که غلظت مواد شبیه به پودینگ شود، سپس وانیل را اضافه میکنیم و پس از کمی هم زدن قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم و هر از گاهی انرا هم میزنیم تا رویه نبندد و خنک شود.
مرحله سوم
پس از اینکه مخلوط شیر خنک شد، تخم شربتی را در یک لیوان آب میخیسانیم سپس آب اضافی آنرا میگیریم و به همراه خامه صبحانه به قابلمه اضافه میکنیم. نصف موز را هم خرد میکنیم و ب مایه بستنی اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
باقیمانده موز را به صورت حلقه ای نازک خرد میکنیم به بدنه قالبهای بستنی میچسبانیم. سپس مایه بستنی را داخل قالبها میریزیم و وسط هر قالب یک چوب بستنی قرار میدهیم و به مدت 8 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا بستنی به طور کامل ببندد.
مرحله پنجم
اگر قالب بستنی ندارید میتوانید از یک قابلمه کوچک استفاده کنید و تمام مایه بستنی را داخل آن بریزید. برای خارج کردن بستنیها از قالب هم ابتدا قالب را چند لحظه داخل آب جوش قرار دهید سپس خارج کنید و بستنیها را به راحتی از قالب خارج کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir