پودینگ خرما (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

 

مواد لازم برای 4 نفر
خرما بدون هسته 200 گرم
شیر 4 + دو سوم پیمانه
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
شکره قهوه ای 3 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
خامه فرم گرفته برای تزیین
مغز گردو برای تزیین

دستور تهیه پودینگ خرما

مرحله اول

ابتدا خرماها را می‌شوییم و پوست‌های اضافی شان را با دقت جدا می‌کنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل مخلوط کن یا میکسر می‌ریزیم و به خوبی میکس می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.

مرحله دوم

در این مرحله بعد 4 پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکر، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مواد را به صورت متداوم هم می‌زنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می‌کنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه می‌کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و کنار می‌گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد. در ادامه مواد را داخل لیوان‌های سرو می‌ریزیم.

 

مرحله چهارم

لیوان‌ها را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می‌کنیم و روی لیوان‌ها را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می‌کنیم. دارچین را هم برای زیبایی بیشتر روی خامه الک می‌کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت