مواد لازم برای 4 نفر | |
خرما بدون هسته | 200 گرم |
شیر | 4 + دو سوم پیمانه |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
شکره قهوه ای | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
خامه فرم گرفته | برای تزیین |
مغز گردو | برای تزیین |
دستور تهیه پودینگ خرما
مرحله اول
ابتدا خرماها را میشوییم و پوستهای اضافی شان را با دقت جدا میکنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل مخلوط کن یا میکسر میریزیم و به خوبی میکس میکنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.
مرحله دوم
در این مرحله بعد 4 پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکر، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مواد را به صورت متداوم هم میزنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه میکنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه میکنیم و قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم تا کمی از حرارت بیفتد. در ادامه مواد را داخل لیوانهای سرو میریزیم.
مرحله چهارم
لیوانها را داخل یخچال قرار میدهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج میکنیم و روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین میکنیم. دارچین را هم برای زیبایی بیشتر روی خامه الک میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir