مواد لازم دسر هویج | |
هویج درشت | 3 عدد |
آب | 1 لیوان |
شکر | نصف لیوان |
عسل | 1 قاشق غذا خوری |
آبلیمو | 1 قاشق چای خوری |
نشاسته | 1 قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذا خوری |
آب | 2 قاشق غذا خوری |
گردو یا بادام خرد شده | یک چهارم لیوان |
دارچین | 1 قاشق چای خوری |
گلاب | 1 قاشق مربا خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
بیسکوییت پتی بور | 1 بسته |
مواد لازم برای کرم | |
کرم شانتی (پودر خامه) | نصف لیوان |
شیر سرد | یک سوم لیوان |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
بادام پرک یا فندق پرک | برای تزیین |
طرز تهیه دسر هویج
مرحله اول
برای تهیه دسر هویج در ابتدای کار، کرم را تهیه میکنیم. برای این کار از کرم شانتی یا پودر خامه شیرین شده استفاده میکنیم که از لوازم قنادی قروشیها تهیه میشود. ابتدای یک کاسه بر میداریم و کرم شانتی و وانیل را درون آن میریزیم.
مرحله دوم
سپس شیر سرد را به آن اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا فرم بگیرد. روی کرم را سلفون میکشیم و درون یخچال قرار میدهیم تا خنک بماند. در این مرحله هویج را شسته و پوست میکنیم. سپس درشت خرد میکنیم و درون یک قابلمه میریزیم.
مرحله سوم
سپس یک لیوان آب و یک قاشق شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. در ادامه وقتی هویجها پخت، در صورتی که هویجها آب داشت، آن را از آب جدا میکنیم. سپس درون مخلوط کن میریزیم و پوره میکنیم.
مرحله چهارم
می توان از رنده استفاده کرد یا با چنگال آن را پوره کرد. یک تابه بر میداریم. هویجهای پوره شده را داخل تابه میریزیم. شکر و آبلیمو و عسل و دارچین را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکرها حل شود و به خورد هویج برود.
مرحله پنجم
سپس نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک با دو قاشق آب مخلوط میکنیم. مخلوط نشاسته را به آن اضافه کرده و آن قدر مخلوط میکنیم تا مانند حلوا از ظرف جدا شود. در این مرحله، وانیل و گلاب و گردو را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم کنار تا خنک شود. در دستور اصلی این دسر از زرد چوبه و پودر میخک نیز استفاده شده است که میتوان به جای گلاب از آن استفاده نمود. یک بیسکوییت برداشته و با پالت کمی خامه روی آن میکشیم و کنار میگذاریم.
مرحله هفتم
در این مرحله یک بیسکوییت دیگر برداشته و مجدد زیر آن را به صورت کاملا یکدست خامه میکشیم. سپس با مواد هویجی را با پالت روی آن میکشیم و به صورت یکدست روی مواد را میپوشانیم. کنارههای آن را پودر نارگیل میریزیم.
مرحله هشتم
سپس روی بیسکوییت اول قرار میدهیم. در ادامه بیسکوییتها را درون یک ظرف کنار هم میچینیم. سپس روی آن را مقداری خامه میریزیم و خامه را ببه صورت کاملا یکدست صاف میکنیم. پرک بادام و پودر پسته را روی آن میریزیم.
مرحله نهم
سپس درون یخچال قرار میدهیم تا جا بیفتد و خودش را بگیرد. این دسر چون تک به تک بیسکوییتها را جدا گانه درست میکنیم کمی زمان بر است. اما میتوان تمام بیسکوییتها را به صورت لایه ای تهیه نمود. ولی تک تک جلوه بیشتری دارد.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir