دسر کدو حلوایی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 4 نفر
کدو حلوایی 300 گرم
شکر 1٫5 لیوان
چوب دارچین 1 تکه
میخک 5 عدد
مغز پسته یا گردو برای تزیین

دستور تهیه دسر کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه دسر کدو حلوایی مجلسی ابتدا کدو حلوایی را تکه تکه می‌کنیم. برای اینکه دسر ظاهری زیباتر داشته باشد می‌توانید با تکه‌های کدو حلوایی را با کاتر یا قالب برش بزنیم تا ظاهر شیک تر و زیباتری داشته باشند.

مرحله دوم

در این مرحله کدو حلوایی رد شده را در قابلمه ای مناسب قرار می‌دهیم و روی آن شکر می‌ریزیم و درب قابلمه را می‌گذاریم و قابلمه را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا به مدت یک شب استراحت کند تا شکر آب بیاندازد.

مرحله سوم

پس از اینکه کدو حلوایی‌ها به خوبی آب انداختند، درب قابلمه را بر می‌داریم چون باعث می‌شود که آب موجود در قابلمه غلیظ نشود و شیره داخل آن آبکی شود. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب موجود در قابلمه به جوش آمد چوب دارچین و میخک‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به مدت 20 دقیقه کدوها طعم دار شوند. توجه داشته باشید که در این مدت اصلا کدوها را هم نمی زنیم تا دفرمه شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه کدوها پخته شدند آن‌ها را در ظرف مورد نظر که بهتر است گود باشد قرار می‌دهیم و از شربت کدوها روی آن‌ها می‌ریزیم و داخل یخچال قرار می‌دهیم و زمان سرو روی کدوها گردو یا پسته می‌ریزیم.نوش جان

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت