بستنی مگنوم (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم بستنی مگنوم
شیر 1 لیوان
پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
شکر نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چای خوری
خامه صبحانه 200 گرم
روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
خلال بادام به مقدار لازم
شکلات تخته ای به مقدار لازم

دستور تهیه بستنی مگنوم

مرحله اول

برای تهیه بستنی مگنوم خوشمزه در ابتدای کار، بستنی را درست می‌کنیم. یک قابلمه بر می‌داریم. شیر و نشاسته ذرت و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا کم کم غلیظ شود.

مرحله دوم

سپس از روی حرارت بر می‌داریم. در ادامه وانیل را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس کنار می‌گذاریم تا خنک شود. وقتی که کامل سرد شد، خامه صبحانه را به آن اضافه می‌کنیم. سپس مواد را درون یک کاسه ریخته و با همزن می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله سوم

می توان از همزن دستی نیز استفاده شود. مواد را داخل قالب‌ها می‌ریزیم و یک ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا کمی ببندد. سپس چوب بستنی را درون آن قرار داده و مجددا به مدت 6 ساعت درون فریزر قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شود.

مرحله چهارم

شکلات را درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت کتری قرار می‌دهیم تا کامل ذوب شود. روغن و خلال بادام را به شکلات ذوب شده، اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم و درون یک لیوان می‌ریزیم تا راحت بتوانیم بستنی‌ها را درون آن فرو کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کف یک سینی را کاغذ روغنی پهن می‌کنیم. کمی که شکلات از حرارت افتاد، بستنی را داخل آن می‌زنیم سپس روی کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و می‌گذاریم چند دقیقه در فریزر بماند تا شکلات کامل سفت شود و خودش را بگیرد.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت