مواد لازم برای 4 نفر | |
رشته ورمیشل | 1 بسته |
شکر | 1 پیمانه |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
گلاب | ½ پیمانه |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
کره | به مقدار کافی |
دستور پخت بلالیت
مرحله اول
برای تهیه بلالیت خوشمزه به روش بوشهری ابتدا ورمیشل آشیانه ای را خرد میکنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم و تا نیمه آب پر میکنیم، سپس روی شعله گاز قرار میدهیم تا آب به جوش آید.
مرحله دوم
در این مرحله رشته ورمیشل را درون آب جوش میریزیم و بعد از این که 3 دقیقه جوشید، آن را آبکش میکنیم. توجه داشته باشید که رشتهها را باید سفت بر داریم تا بعدا در حین آماده کردن دسر خمیر نشود.
مرحله سوم
در یک قابلمه کوچک، گلاب و شکر و پودر هل و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکرآب شود و شربت غلیظ شود. یک قابلمه دیگر برداشته و روی حرارت میگذاریم. یک تکه کره داخل آن میاندازیم تا کمی ذوب شود.
مرحله چهارم
ورمیشلها را به کره اضافه میکنیم. شهد را لابه لای ورمیشل میریزیم و میگذاریم حدود یک ربع تا 20 دقیقه با شعله کم دم بکشد. به دلیل وجود شکر اگر مراقب نبود ته دیگ آن میسوزد. پس شعله را ملایم میکنیم تا دم بکشد و در ظرف مناسب سرو میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir