پاناکوتا زعفرانی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 4 نفر
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه یک بسته
شیر 1٫5 پیمانه
شکر نصف پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه پاناکوتا زعفرانی

مرحله اول

ابتدا پودر ژلاتین را در کاسه ای می‌ریزیم و کاسه را روی بخار کتری قرار می‌دهیم و نصف لیوان آب جوش روی آن می‌ریزیم و آرام با قاشق هم می‌زنیم تا کاملا در آب حل شود.شیر و خامه را زودتر از یخچال بیرون می‌آوریم و گوشه ای می‌گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود.

مرحله دوم

قالب مورد نظر را با قلمو چرب می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پودر ژلاتین که کاملا در آب حل شد و شیر را داخل قابلمه ای کوچک می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم و بلافاصله خامه را نیز به شیر می‌افزاییم و شکر را نیز کم کم اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس با قاشق مواد را هم می‌زنیم تا شکر کاملا حل شود و بعد ژلاتین شفاف شده را اضافه می‌کنیم و همگی مواد را مجددا مخلوط می‌کنیم و زعفران دم کرده را نیز می‌افزاییم و (می توانید کمی گلاب نیز به مواد اضافه کنید) مداوم مایه پاناکوتا را هم می‌زنیم تا قوام یابد.

مرحله چهارم

زمانیکه مایه پاناکوتا غلیظ شد و به حالتی شبیه به فرنی رسید حرارت را خاموش می‌کنیم و مایه را داخل قالب می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود و داخل یخچال قرار می‌دهیم تا به مدت 12 ساعت کاملا خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

پاناکوتا آماده شده را از یخچال بیرون می‌آوریم و روی آن بشقاب قرار می‌دهیم و بر می‌گردانیم.البته می‌توانید اول کناره‌های آن را با کارد از قالب جدا کنید و بعد بر گردانید و روی آن را با انواع مغزیجات مانند پسته یا انواع میوه‌ها تزئین کنید.نوش جان

نکات تهیه پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا زعفرانی با ژله

اگر بخواهید از این دسر زیبا در کنار ژله استفاده کنید باید پس از این که پاناکوتا خودش را در قالب گرفت با یک کارد تیز به ترتیب قسمت هایی از پاناکوتا را خارج کنیدو به جای ان ژله با رنگ مورد نظر خود بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا ژله خو را بگیرد. البته می‌توانید در لیوان‌های کوچک نیمی از لیوان را پاناکوتا و رویش را با ژله پر کنید که این روش هم بسیار مجلسی و زیبا می‌شود.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت