مواد لازم برای 2 نفر | |
شیر | 1 پیمانه |
خامه صبحانه | 120 گرم |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 40 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
شکر | 60 گرم |
دستور تهیه دنت شکلاتی
مرحله اول
ابتدا شکر را به همراه وانیل، پودر کاکائو و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و با هم مخلوط میکنیم، سپس شیر و خامه را اضافه میکنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملاصاف و یکدست شوند.
مرحله دوم
مخلوط کردن مواد خیلی مهم است و باید پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید هیچ گلوله ای داخل آن نباشد و کاملا صاف و یکدست باشد. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم و به صورت متداوم مواد را هم میزنیم.
مرحله سوم
هم زدن مواد را تا جایی ادامه میدهیم که مخلوط مواد سفت شود و به غلظت خوبی برسد. البته غلظت دنت به خودتان بستگی دارد، برخی دوست دارند دنت را سفت سرو کنند و برخی دوست دارند دنت انها کمی حالت مایع داشته باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه دنت به غلظت مورد نظرمان رسیدآنرا از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم. صبر میکنیم تا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان میریزیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir