دنت شکلاتی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 2 نفر
شیر 1 پیمانه
خامه صبحانه 120 گرم
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 40 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر 60 گرم

دستور تهیه دنت شکلاتی

مرحله اول

ابتدا شکر را به همراه وانیل، پودر کاکائو و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم، سپس شیر و خامه را اضافه می‌کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملاصاف و یکدست شوند.

مرحله دوم

مخلوط کردن مواد خیلی مهم است و باید پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید هیچ گلوله ای داخل آن نباشد و کاملا صاف و یکدست باشد. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می‌دهیم و به صورت متداوم مواد را هم می‌زنیم.

مرحله سوم

هم زدن مواد را تا جایی ادامه می‌دهیم که مخلوط مواد سفت شود و به غلظت خوبی برسد. البته غلظت دنت به خودتان بستگی دارد، برخی دوست دارند دنت را سفت سرو کنند و برخی دوست دارند دنت انها کمی حالت مایع داشته باشد.

مرحله چهارم

پس از اینکه دنت به غلظت مورد نظرمان رسیدآنرا از روی حرارت بر می‌داریم و کنار می‌گذاریم. صبر می‌کنیم تا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می‌کنیم.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت