بستنی انبه (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم بستنی انبه
انبه رسیده 1 عدد بزرگ
آب لیمو ترش 4  قاشق غذاخوری
خلال پسته 2 قاشق غذاخوری
بستنی لیوانی وانیلی 1 عدد
برگ نعنا 2 عدد

دستور تهیه بستنی انبه

مرحله اول

برای تهیه بستنی انبه خوشمزه ابتدا پوست انبه را به آرامی جدا می‌کنیم، سپس انبه را از وسط نصف می‌کنیم و هسته آنرا خارج می‌کنیم. در ادامه گوشت میوه را به صورت حبه ای خرد می‌کنیم و داخل یک ظرف مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ظرف حاوی انبه را به مدت یک شب داخل فریزر قرار می‌دهیم، پس از اینکه انبه‌ها به خوبی یخ زدند، ظرف را از فریزر خارج می‌کنیم. در ادامه بستنی وانیلی را به همراه آب لیمو ترش و برگ نعنا به میکسر یا مخلوط کن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله انبه یخ زده را نیز به میکر یا مخلوط کن اضافه می‌کنیم و مواد را چند دقیقه میکس می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مواد بستنی یکدست شدند درب میکسر را باز می‌کنیم و خلال پسته را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مجددا مواد را چند دقیقه میکس می‌کنیم تا خلال پسته با بستنی ترکیب شود. در ادامه مایه بستنی را داخل یک ظرف درب دار می‌ریزیم و در فریزر قرار می‌دهیم. پس از گذشت 2 تا 4 ساعت بستنی ما آماده سرو است.

نکات تهیه بستنی انبه

چرا بستنی کشدار نیست

دلیل اینکه این نوع بستنی کشدار نیست این است که در مواد آن از ثعلب استفاده نشده است. ثعلب نوعی آرد گیاهی است که از ترکیب ریشه‌های چند گیاه تهیه می‌شود. در صورتی که می‌خواهید بستنی را به صورت کشدار درست کنید حتما از ثعلب استفاده کنید.

خواص انبه

انبه یکی از میوه‌های پر طرفدار گرمسیری است که خواص بسیاری برای سلامتی بدن و درمان انواع بیماری‌ها دارد. در صورتی که تمایل دارید به صورت کامل با خواص و مضرات این میوه خوشمزه آشنا شوید، توصیه می‌کنیم مقاله زیر از دست ندهید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت