تیرامیسو با نان سوخاری (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 4 نفر
نان سوخاری 1 بسته
دنت بیسکوییتی یا وانیلی یا قهوه 2 عدد
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر قند 3 قاشق غذا خوری
نسکافه 3 قاشق مربا خوری
شکر 3 قاشق غذا خوری
آب 1 لیوان

دستور تهیه تیرامیسو با نان سوخاری

مرحله اول

برای تهیه تیرامیسو خوشمزه با نان سوخاری ابتدا نسکافه را در یک ظرف دهن گشاد یا بشقاب با یک لیوان آب جوش مخلوط می‌کنیم. سپس به همراه 4 قاشق غذا خوری شکر مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا سرد شود.

مرحله دوم

یک کاسه بر می‌داریم و خامه صبحانه و پنیر خامه ای را درون آن می‌ریزیم. سپس 3 قاشق غذا خوریپودر قند به آن اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم تا کاملا صاف و کرمی شود. سپس دنت‌ها را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد خامه ای باید متناسب با ظرف سرو تعیین شود. در ادامه قطعات نان سوخاری را درون محلول نسکافه سرد شده می‌زنیم، سپس به ترتیب کف ظرف می‌چینیم. روی آن را با کرمی که درست کردیم می‌پوشانیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ردیف بعد را مجددا نان سوخاری درون نسکافه زده و روی کرم به ترتیب می‌چینیم. در ادامه برای روی نان‌های سوخاری، می‌توان از خامه فرم گرفته یا همان مواد کرمی ریخت. ( چطوری خامه فرم گرفته درست کنیم؟ )

مرحله پنجم

سپس کمی با خامه فرم گرفته روی آن را ماسوره زده و به سلیقه خود تزیین کرد. سپس پودر کاکائو را روی ظرف الک می‌کنیم. در ادامه این دسر را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم تا جا بیفتد و آماده سرو شود.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت