پودینگ شیر (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم پودینگ شیر
شیر 2 لیوان
آب 2 لیوان
شکر دانه ریز 1 لیوان
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه پودینگ شیر

مرحله اول

برای تهیه پودینگ شیر مجلسی ابتدا شیر را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس شکر را به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم، سپس نشاسته ذرت را به همراه وانیل اضافه می‌کنیم و مواد را به صورت مداوم به آرامی هم می‌زنیم تا غلظت مواد زیاد شود و کمی حالت سفتی پیدا کنند.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کردن، مواد را تندتر هم می‌زنیم و 3 تا 4 دقیقه اجازه می‌دهیم مواد بجوشند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم. حالا ظرفی که برای سرو پودینگ در نظر گرفته ایم را کمی چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه پودینگ را همان طور به صورت داغ داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته ایم می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم در دمای آشپزخانه بماند تا از حرارت بیفتد و کاملا با دمای محیط یکسان شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه پودینگ کاملا خنک شد، آنرا به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد. در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم می‌توانیم با قرار دادن پودینگ در فریزر آنرا سریعتر آماده سرو کنیم.

مرحله ششم

برای این منظور باید پودینگ را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون فریزر قرار دهیم تا خودش را سریعتر بگیرد. در پایان پودینگ را از یخچال یا فریزر خارج می‌کنیم. برای خارج کردن پودینگ از ظرف یک دیس مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله دیس را روی درب ظرف حاوی پودینگ قرار می‌دهیم و پودینگ را روی دیس بر می‌گردانیم. برای تزیین روی پودینگ می‌توانیم از میوه‌های تازه فصل در کنار پودر پسته یا پودر بادام استفاده کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت