مواد لازم بستنی وانیلی | |
شیر | 1 لیتر |
شکر | 1 استکان |
خامه صبحانه | 2 بسته |
ثعلب | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه بستنی وانیلی
مرحله اول
برای تهیه بستنی وانیلی خوشمزه ابتدا شیر را به همراه خامه صبحانه، ثعلب و وانیل داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا با هم یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
حالا با یک قاشق مواد را به صورت مداوم هم میزنیم تا به نقطه جوش برسد، پس از اینکه مواد به نقطه جوش رسید هم زدن را به صورت متداوم ادامه میدهیم تا مواد کمی غلیظ شود و رنگش از سفید به کرمی تغییر کند.
مرحله سوم
پس از اینکه مایه بستنی غلظتی نزدیک به فرنی پیدا کرد، آنرا از روی حرارت کنار میگذاریم تا خنک شود. در حین خنک شدن مایه بستنی بهتر است آنرا هر چند دقیقه یک بار مخلوط میکنیم تا به دلیل وجود شیر رویه نبندد.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه بستنی با دمای محیط یکسان شد، انرا درون یخچال قرار میدهیم تا خنک شود، سپس از یخچال خارج میکنیم و به مدت 10 دقیقه با همزن دستی یا برقی میزنیم تا بستنی منسجم شود، سپس آنرا در یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت یک ساعت بستنی را از فریزر خارج میکنیم و به مدت 5 دقیقه میزنیم، سپس مجددا در فریزر قرار میدهیم. این عمل را باید 5 تا 7 دفعه هر یک ساعت یک بار انجام دهیم تا بستنی کاملا منسجم و کشدار شود.
مرحله ششم
در بار اخری که بستنی را از فریزر خارج کردیم و مخلوط کردیم، انرا داخل یک قالب مناسب میریزیم و یک شب در فریزر قرار میدهیم تا آماده شود. حالا بستنی ما اماده سرو است که میتوانیم انرا به صورت قالبی یا با اسکوب آماده کرده و سرو کنیم.
طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir