کیک بستنی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم کیک بستنی
شیرین عسل شکلاتی 8 عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 2 بسته
شیر 3 فنجان
بسکوییت پتی بور 6 عدد
شکلات چیپسی نصف فنجان
شکلات تیره نصف بسته ( 40 گرم )
فندق، گردو و بادام زمینی به مقدار دلخواه

دستور تهیه کیک بستنی

مرحله اول

ابتدا خامه را داخل کاسه ای بزرگ می‌ریزیم و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و با قاشق کمی هم می‌زنیم تا کمی شیر و خامه در یکدیگر آمیخته شوند و بعد با همزن برقی به مدت 4 دقیقه با دور تند مواد را می‌زنیم و عسل را نیز لابه لای همزدن به ترکیب اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

بیسکویت‌های شیرین عسل‌ها را روی تخته چوبی قرار می‌دهیم و با چاقو روی هر شیرین عسل 3 برش عمودی و سه برش افقی ایجاد می‌کنیم تا شبیه به مکعب‌های کوچک شوند.همگی شیرین عسل‌ها را همین طور که اشاره کردم خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

به کاسه بزرگی که قبلا شیر، خامه و عسل را خوب مخلوط کرده ایم اضافه می‌کنیم و خوب با قاشق مواد را مخلوط می‌کنیم تا شیرین عسل‌ها کاملا با مواد آغشته شوند و بعد هر نوع مغزیجاتی که در اختیار دارید را می‌توانید اضافه کنیم.

مرحله چهارم

من از فندق، بادام زمینی و گردو استفاده می‌کنم و آن را به مواد می‌افزاییم و بلافاصله شکلات چیپسی و بیسکویت‌های پتی بور را با دست خرد می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم و همگی مواد را کاملا مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس داخل قالب مورد نظرمان ( که بهتر است عرض آن کم باشد و طول ان زیاد باشد شبیه به یک قالب مستطیل باشد) را با سلفون می‌پوشانیم و مواد را داخل قالب می‌ریزیم و با پشت قاشق سطح آن را صاف می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس داخل فریزر قرار می‌دهیم تا به مدت 3 الی 4 ساعت کیک بستنی ما خودش را بگیرد. پس از گذشت 4 ساعت قالب را بیرون می‌آوریم و روی قالب دیس یا بشقابی قرار می‌دهیم و قالب را بر می‌گردانیم و آرام قالب را بیرون می‌آوریم.

مرحله هفتم

حالا کیک بستنی داخل دیس بر می‌گرددو سلفون را از روی کیک بستنی بر می‌داریم و شکلات را تکه تکه می‌کنیم و داخل کاسه ای می‌گذاریم و روی کتری که در حال جوشیدن است کاسه شکلات را  قرار می‌دهیم تا بخار کتری شکلات را آب کند.

مرحله هشتم

بعد شکلات بن ماری شده است را روی کیک بستنی به هر صورت که تمایل داریم می‌ریزیم و برای زیباتر شدن روی آن کمی مغزیجات یا انواع میوه مانند موز یا توت فرنگی قرار می‌دهیم و با چاقو کیک بستنی را برش می‌زنیم و نوش جان کنید.

.

نکات تهیه کیک بستنی

شیرین عسل شکلاتی

والس شیرین عسل یکی از انواع میان وعده‌های خوشمزه و پرطرفدار است که نوعی بیسکوییت با روکش شکلات می‌باشد. در صورتی که تمایل دارید این بیسکوییت شکلاتی خوشمزه را به صورت سالم و خانگی در منزل درست کنید مطلب زیر را مشاهده نمایید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت