مواد لازم رانی هلو | |
هلو | 1 کیلوگرم |
شکر | 1 لیوان |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 3 لیوان |
دستور تهیه رانی هلو
مرحله اول
برای تهیه رانی هلو ابتدا هلوها را به خوبی میشوییم، سپس با یک کارد تیز پوست شان را جدا میکنیم. در ادامه هسته هلوها را خارج میکنیم، سپس آنها را به صورت نگینی خرد میکنیم و کنار میگذاریم. در ادامه آب را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
سپس روی حرارت قرار میدهیم و شکر را به قابلمه اضافه میکنیم، سپس شکر را هم میزنیم تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه آب به جوش امد و شکر به طور کامل حل شد هلوهای خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا اجازه میدهیم هلوها به مدت 10 دقیقه بجوشند و نرم شوند. پس از گذشت 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم و آب لیمو ترش را اضافه میکنیم، سپس صبر میکنیم تا مایه رانی از حرارت بیفتد و خنک شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه رانی خنک شد، نصف لیوان از هلوهای خرد شده را بر میداریم و باقی مایه رانی را داخل مخلوط کن یا میکسر میریزیم تا کاملا یکدست شود، سپس نصف لیوان خردههای هلو را اضافه میکنیم و در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
مرحله پنجم
اگر میکسر یا مخلوط کن ندارید هلوهای خرد شده را زا قابلمه خارج کنید و به خوبی بکوبید تا کاملا پوره شوند، سپس به مایه رانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا رانی یکدست شود. در زمان سرو اگر رانی غلیظ بود میتوانید کمی آب اضافه کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir