مواد لازم برای 4 نفر | |
هندوانه کوچک | 1 عدد |
خاک قند یا شکر | 1 قاشق غذاخوری |
یخ قالبی | به مقدار کافی |
دستور تهیه آب هندوانه
مرحله اول
ابتدا هندوانه را به صورت شتری یا اسلایس برش میزنیم سپس تخمههای هندوانه را با یک خلال دندان خارج میکنیم. با این روش خیلی سریع تمام تخمههای هندوانه جدا میشوند و نیاز نیست زمان زیادی برای این کار بگذارید.
مرحله دوم
در ادامه پوست اضافی اسلایسهای هندوانه را جدا میکنیم، سپس هندوانههای خرد شده را داخل میکسر یا مخلوط کن میریزیم و چند پالس میزنیم تا حجم هندوانهها کم شود و پایین تر بروند تا برای باقی مواد جا باز شود.
مرحله سوم
البته اگر میکسر یا مخلوط کن شما بزرگ و جادار است نیاز نیست این کار را انجام دهید. در ادامه پودر قند یا شکر را اضافه میکنیم و چند پالس میزنیم تا شکر به طور کامل در آب هندوانه حل شود. در آرخ یخ را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پس از اضافه کردن یخ دو دقیقه دیگر مواد را میکس میکنیم تا یخ به طور کامل پودر شود. حالا آب هندوانه را داخل لیوانهای پایه بلند میریزیم و به وسیله اسلایسهای هندوانه، برشهای لیمو ترش یا هر چیزی دیرگی به سلیقه خود تزیین کرده و سرو میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir