شربت پرتقال (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 10 نفر
آب پرتقال 2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
پوست پرتقال 1 عدد

دستور تهیه شربت پرتقال

مرحله اول

ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را ملایم می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا شربت به غلظتی شهد مانند برسد.

مرحله دوم

غلظت شربت باید طوری باشد که زمانی که یک قاشق از شربت را از بالا داخل قابلمه می‌ریزیم به سرعت خالی نشود و کمی کشدار باشد. پس از اینکه شربت اماده شد آنرا از روی حرارت بر می‌داریم و کنار می‌گذاریم تا ولرم شود.

مرحله سوم

برای داشتن دو پیمانه آب پرتقال حدودا یک کیلوگرم پرتقال آبدار نیاز است. پس از اینکه آب پرتقال‌ها را گرفتیم باید آنرا با یک پارچه تمیز یا توری ریز صاف کنیم. در ادامه شربت و آب پرتقال را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله پوست پرتقال را با رنده ریز رنده می‌کنیم و به مخلوط آب پرتقال و شربت اضافه می‌کنیم. شربت ما آماده است، حالا نسبت به ذائقه خود یک ششم یا یک پنجم لیوان‌ها را با شربت پرتقال و باقی را با آب یخ پر می‌کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می‌کنیم.

نکات تهیه شربت پرتقال

شربت پرتقال برای کیک

از این شربت برای نرم کردن و طعم دادن به انواع کیک‌های تولد و خانگی هم می‌توانید استفاده کنید. البته به دلیل اینکه غلظت این شربت خیلی زیاد است بهتر است کمی آنرا رقیق کنید سپس برای خیس کردن کیک استفاده کنید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت