مواد لازم برای 2 نفر | |
شیر | 3.5 پیمانه |
شکلات تخته ای | 160 گرم |
پودر کاکائو | 3 قاشق سوپخوری |
شکر قهوه ای | 2 قاشق سوپخوری |
چوب دارچین | 3 تکه |
پودر فلفل چیلی | ¼ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
خرده شکلات | برای تزیین |
دستور تهیه هات چاکلت مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه هات چاکلت مکزیکی خوشمزه ابتدا شکلات تلخ تخته ای را با دست یا چاقو خرد میکنیم.می توانیم شکلات را با چاقو به چند تکه تبدیل کنیم و داخل کیسه ای قرار دهیم و با گوشت کوب روی آن بکوبیم تا کاملا خرد شوند.
مرحله دوم
شکلاتهای خرد شده را در کاسه ای میریزیم و کنار میگذاریم.شیر را داخل قابلمه ای میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و شکر قهوه ای، پودر کاکائو، پودر فلفل چیلی و چوب دارچین را به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس مداوم با قاشق آن را هم میزنیم تا شکر قهوه ای کاملا در شیر حل شود و همگی مواد عطر و طعم خودشان را به شیر پس بدهند. زمانیکه شیر به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا شکلات تخته ایهای خرد شده را به همراه وانیل به آن اضافه میکنیم و مداوم هم میزنیم تا عطر وانیل و طعم بینظیر شکلات با شیر و دیگر مواد مخلوط شود. هات چاکلت آماده شده را در ماگ یا هر مدل لیوانی که تمایل داریم میریزیم.
مرحله پنجم
بلافاصله 1/2 پیمانه شیر را داخل شیرجوش میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا زود گرم شود و بعد از گرم شدن شیر را از روی حرارت بر میداریم و داخل فرنچ پرس میریزیم و با حرکات خیلی سریع اهرم بالای فرنچ پرس کف شیر را درست میکنیم.
مرحله ششم
در آخر با قاشق آرام فوم درست شده در فرنچ پرس را بر میداریم و روی هات چاکلت داخل ماگ میریزیم و روی فوم را با کمی خرده شکلات یا پودر کاکائو تزیین میکنیم و هات چاکلت خانگ و داغ را نوش جان کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir