قهوه ترک (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 2 نفر
پودر قهوه 4 قاشق مرباخوری
آب 2 فنجان
شکر 2 قاشق مرباخوری

دستور تهیه قهوه ترک

مرحله اول

برای تهیه قهوه ترک خوشمزه ابتدا آب را داخل قهوه جوش می‌ریزیم، سپس شکر را اضافه می‌کنیم و در نهایت پودر قهوه را به قهوه جوش اضافه می‌کنیم و با یک قاشق کوچک مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد قهوه با هم ترکیب شدند، قهوه جوش را روی حرارت بسیار ملایم قرار می‌دهیم تا روی آن کف جمع شود، سپس کف‌ها روی قهوه را با قاشق جمع می‌کنیم و داخل فنجان‌های مخصوص قهوه می‌ریزیم.

 

مرحله سوم

به همین صورت کف‌های روی قهوه را جمع می‌کنیم و به صورت مساوی داخل فنجان‌ها می‌ریزیم. البته باید مراقب باشید که قهوه به هیچ وجه نجوشد، چون جوشیدن قهوه باعث می‌شود که طعم نا مطبوع و تلخ تر شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه قهوه دیگر کف نکرد، آنرا به صورت مساوی داخل فنجان می‌ریزیم. برای اینکه کف‌های درون فنجان (فوم قهوه) از بین نرود قهوه را خیلی آرام باید از کنار فنجان‌ها بریزیم. در پایان قهوه را به صورت دلخواه به همراه شیر و شکر اضافه سرو می‌کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت