شربت توت سیاه (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم شربت توت سیاه
توت سیاه 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 لیوان

دستور تهیه شربت توت سیاه

مرحله اول

برای تهیه شربت توت سیاه خوشمزه ابتدا توت‌ها را تمیز می‌کنیم، سپس می‌شوییم و داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. در ادامه شکر را لابه لای توت‌ها را می‌ریزیم و قابلمه را به مدت یک شب در یخچال قرار می‌دهیم.

 

مرحله دوم

پس از گذشت حداقل 6 ساعت قابلمه را از یخچال خارج می‌کنیم و آب را به قابلمه اضافه می‌کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا آب به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود.

مرحله سوم

حالا باید صبر کنیم تا شربت به جوش بیاید، پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، کف‌های ایجاد شده روی شربت را با یک قاشق مناسب جمع می‌کنیم و دور می‌ریزیم. این کار باعث می‌شود رنگ شربت زیباتر و شفاف تر شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید حدود 7 تا 12 دقیقه صبر می‌کنیم تا شربت به قوام برسد. حالا شربت ما آماده است، درب قابلمه را می‌گذاریم تا دیواره‌های قابلمه عرق کنید و شربت با گذشت زمان شکرک نزند.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت هم دمای محیط شد، آنرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم. برای مصرف شربت هم یک پنجم لیوان را با شربت پر کرده و باقیمانده انرا آب سرد می‌ریزیم و پس از مخلوط کردن سرو می‌کنیم.

نکات تهیه شربت توت سیاه

خواص توت سیاه

توت سیاه خواص فوق العاده زیادی برای سلامتی بدن و درمان انواع بیماری‌ها دارد که از مهم ترین این خواص می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش وزن، سلامت دستگاه گوارش، درمان یبوست، بهبود گردش خون و … اشاره کرد.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت