شربت زعفران (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم شربت زعفران
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
گل زعفران دم کرده ½ قاشق چایخوری

دستور تهیه شربت زعفران

مرحله اول

ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین زعفران را می‌سابیم و پس از اینکه آب جوش آمد، زعفران سابیده شده را داخل آب جوش می‌ریزیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا درب قابلمه را قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت 15 تا 20 دقیقه در همین حالت بماند تا زعفران به طور کامل دم بکشد و رنگ بدهد. پس از گذشت 20 دقیقه گلاب و شکر را به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم شکر حل شود.

مرحله سوم

پس از اینکه شکر حل شد حرارت را کمی بیشتر می‌کنیم تا شربت به قوام برسد. حدود 10 دقیقه تقریبا برای قوام آمدن شربت نیاز است. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق غذاخوری شربت از شربت بر می‌داریم.

مرحله چهارم

سپس صبر می‌کنیم تا خنک شود، سپس بین دو انگشت خود تست می‌کنیم اگر کشدار بود یعنی شربت به قوام رسیده است ولی اگر آبکی بود شربت باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا غلظتش بیشتر  شود و به قوام برسد.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت اماده شد اجازه می‌دهم در دمای محیط خنک شود، سپس انرا در ظرف شیشه ای درب دار می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم. نکته مهم در مورد شربت زعفران این است که باید به اندازه مصرف تهیه شود چون اگر مدت طولانی بماند رنگش می‌پرد.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت