مواد لازم برای 2 نفر | |
شیر سرد | 2 پیمانه |
مغز پسته | ½ پیمانه |
گلاب | 1 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1 پنس |
ثعلب | ½ قاشق چایخوری |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه شیر پسته
مرحله اول
برای تهیه شیر پسته مخصوص ابتدا یک چهارم از شیر را به همراه پسته و پودر هل داخل مخلوط کن میریزیم و چند ثانیه میکس میکنیم تا پستهها به صورت یکدست پوره شوند و به همراه شیر مایعی غلیظ تشکیل دهند.
مرحله دوم
سه چهارم از شیر را که یک و نیم پیمانه میشود را از یک ساعت قبل درون فریزر قرار میدهیم تا به طور کامل یخ بزند، حالا شیر یخ زده را از فریزر خارج میکنیم و به مخلوط شیر و پسته درون مخلوط کن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا در حدود یکی دو دقیقه مواد را میکس میکنیم تا شیر یخ زده با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه عسل را به همراه گلاب و ثعلب اضافه میکنیم و مواد را چند دقیقه میکس میکنیم تا به طور کامل یکدست شوند.
مرحله چهارم
در صورتی که دوست دارید شیر پسته طعم شیرینی تری داشته باشد میتوانید مقدار عسل بیشتری به مواد اضافه کنید و نکته دیگر در مورد ثعلب است که اگر ثعلب در دسترس ندارید میتوانید آنرا از مواد لازم حذف کنید.
مرحله پنجم
البته توجه داشته باشید که حذف ثعلب باعث میشود شیر پسته شما دیگر مانند شیر پستههای بیرونی کشدار و غلیظ نشود. در ادامه مواد را داخل دو لیوان بزرگ میریزیم و درون یخچال قرار میدهیم تا زمان سرو خنک بمانند.
مرحله ششم
برای تزیین روی شیر پسته هم میتوانیم مانند بستنی فروشیهای از انواع میوهها و مغزها استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای میباشد. در صورت تمایل میتوانید برای تزیین روی شیر پسته از ترکیب موز یا آناناس با خامه فرم گرفته استفاده کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir