مواد لازم آب آلو | |
آلو | 1 کیلوگرم |
آب | 1 لیوان |
دستور تهیه آب آلو
مرحله اول
برای تهیه آب آلوی طبیعی ابتدا آلوها را میشوییم و داخل یک قابلمه متاسب میریزیم، سپس 1 لیوان آب اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم تا آلوها به طور کامل بپزند و له و یکدست شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه آلوها به خوبی پختند آنها را داخل یک پارچه نخی میریزیم و پارچه را با دست فشار میدهیم تا آب آلوها به طور کامل خارج شود. در صورتی که بخواهیم آب آلو را سریعا مصرف کنیم آنرا در ظرف در بسته در یخچال قرار میدهیم.
مرحله سوم
اما اگر بخواهیم آب آلوها را برای ماهها نگهداری کنیم، به مقدار هر بار مصرف داخل کیسه فریزر میریزیم و درب کیسهها را گره میزنیم و درون فریزر نگهداری میکنیم. برای هر بار مصرف کیسهها را در دمای محیط قرار میدهیم تا آب شوند.
مرحله چهارم
برای مصرف آب آلوها میتوانیم به دو صورت عمل کنیم؛ روش اول اینکه آب آلوها را به صورت طبیعی به همان شکل سرو کنیم، یا اینکه مقداری آب خنک به آب آلو اضافه کنیم و برای شیرین شدن ان از شکر یا عسل استفاده کنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir