کافه گلاسه (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 2 نفر
نسکافه 2 قاشق چایخوری
بستنی شکلاتی 6 اسکوپ
شیر تازه 1 لیوان
شکر 1 قاشق چایخوری
سس شکلات به مقدار کافی

دستور تهیه کافه گلاسه

مرحله اول

برای تهیه کافه گلاسه بهتر است از شیر محلی پر چرب استفاده شود تا در پایان نوشیدنی خوشمزه تری داشته باشیم. ابتدا شیر را داخل یک ظرف مناسب می‌ریزیم و به خوبی می‌جوشانیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.

مرحله دوم

پس از اینکه شیر جوش آمد، آنرا از روی حرارت کنار می‌گذاریم، سپس نسکافه و شکر را به شیر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا نسکافه و شکر به طور کامل در شیر حل شوند. حالا شیر را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله سوم

اگر سس شکلات در دسترس دارید می‌تواند داخل لیوان‌ها را قبل از ریختن شیر نسکافه و بستنی کمی سس شکلات به صورت چرخشی بریزید تا مانند کافه گلاسه کافی شاپ ها، کافه گلاسه شکیل تر و زیباتری داشته باشید.

مرحله چهارم

پس از اینکه شیر کاملا خنک شد، داخل هر لیوان پایه بلند، مقداری کمی شیر می‌ریزیم ، سپس 3 اسکوپ از بستنی شکلاتی را داخل هر لیوان اضافه می‌کنیم و با قیمانده لیوان‌ها را با شیر نسکافه خنک پر می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا کافه گلاسه ما آماده است فقط می‌ماند تزیین روی کافه گلایه که کاملا سلیقه ای می‌باشد و می‌توانید از مواد بسیار متنوعی برای تزیین ان استفاده کنید. معمولا برای تزیین کافه گلاسه از مغز پسته، خامه فرم گرفته، پودر نسکافه و … استفاده می‌شود.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت