مواد لازم شربت بهار نارنج | |
عرق بهار نارنج | 2 پیمانه |
شکر | 5 پیمانه |
آب لیمو ترش | 1 قاشق سوپخوری |
آب | 3 پیمانه |
دستور تهیه شربت بهار نارنج
مرحله اول
برای تهیه شربت بهار نارنج سنتی ابتدا عرق بهار نارنج را به همراه شکر و آب داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. تا قبل از اینکه شربت به نقطه جوش برسد باید شکر در آب حل شده باشد.
مرحله دوم
پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، 20 تا 30 دقیقه زمان میدهیم تا به غلظت مناسب برسد. برای اینکه مطمئن شویم شربت به قوام رسیده است یک قاشق از شربت بر میداریم و کنار میگذاریم تا کاملا خنک شود.
مرحله سوم
پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا بین دو انگشت خود تست میکنیم، اگر آبکی باشد یعنی شربت به غلظت مناسب نرسیده استف ولی اگر کشدار باشد و بین انگشتان مانند یک نخ نازک کش بیاید، یعنی شربت ما تقریبا آماده شده است.
مرحله چهارم
در پایان پس از اینکه شربت به قوام رسید آب لیمو ترش را اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه شربت را از روی حرارت کنار میگذاریم. حالا شربت را در دمای محیط آشپزخانه قرار میدهیم تا از حرارت بیفتد و با دمای محیط یکسان شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد انرا داخل بطری شیشه ای درب دار میریزیم و درون یخچال نگهداری میکنیم. برای سرو شربت هم یک پنجم لیوان را با شربت و باقی انرا با آب سرد پر میکنیم و پس از مخلوط کردن سرو میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir