مواد لازم برای 4 نفر | |
شیر | 2 لیوان |
بستنی وانیلی | 500 گرم |
مغز گردو | 2 قاشق غذاخوری |
فندق | 2 قاشق غذاخوری |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
خرما | 12 عدد |
کنجد بو داده | 2 قاشق غذاخوری |
مغز بادام | 2 قاشق غذاخوری |
یخ | 8 تکه کوچک |
موز | 4 عدد متوسط |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه معجون
مرحله اول
برای تهیه معجون حتما از خرمای پوست کنده استفاده کنید، اگر خرمای شما پوست دارد آنرا چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید سپس پوستش را جدا کنید. هستههای خرما را نیز خارج کنید و خرماها را داخل مخلوط کن یا میکسر میریزیم.
مرحله دوم
در مرحله بعدی شیر سرد را به همراه بستنی، مغز گردو، فندق، عسل، کنجد بوداده، فندق، مغز بادام، موزهای خرد شده و خامه صبحانه به خرما اضافه میکنیم. اگر مخلوط کن شما برای همه مواد جا نداشت میتوانید نصف مواد را داخل مخلوط کن بریزید.
مرحله سوم
پس از اینکه به خوبی میکس کردید خارج کنید و باقیمانده مواد را در دور بعد میکس کنید. اضافه کردن یخ به معجون اختیاری است البته اگر از شیر سرد و بستنی یخ زده استفاده کنید، معجون شما به حد کافی خنک است و اصلا نیازی به استفاده از یخ ندارید.
مرحله چهارم
حالا 4 عدد لیوان مخصوص معجون آماده میکنیم و معجون را به مقدار مساوی داخل لیوانها میریزیم. برای تزیین معجون به سلیقه خود میتوانید از مواد متنوعی مثل مغز پسته، ویفر، خامه فرم داده، تکههای موز یا آناناس و … استفاده کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir