مواد لازم چای آلبالو | |
آلبالو | 200 گرم |
آب | 1 لیتر |
نبات یا شکر | به مقدار کافی |
دستور تهیه چای آلبالو
مرحله اول
ابتدا شاخ و برگ و دمهای آلبالو را میگیریم، سپس انها را به خوبی میشوییم و به همان صورت با هسته داخل یک قوری مناسب میریزیم. مقداری آب باید حدود دو برابر مقدار آلبالوها باشد. آب را به آلبالوها اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا قوری را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا آب درون قوری به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم چای با حرارت بسیار ملایم به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشد و اماده مصرف شود.
مرحله سوم
یکی از نکات مهم هنگام دم کردن این چای خوشمزه و مفید این است که حتما از یک قوری بزرگ برای دم کردن چای آلبالو استفاده کنید، چون اگر از قوری کوچک استفاده کنید ممکن است چای سر برود و مقداری از عصاره چای بیرون بریزد.
مرحله چهارم
پس از گذشت 10 تا 15 دقیقه چای آلبالو اماده است و میتوانیم آنرا سرو کنیم. برای سرو این چای خوشمزه میتواندی از شکر، قند یا نبات استفاده کنیدف که البته نبات طعم بسیار خوبی به این چای میدهد که این هم بستگی به ذائقه دارد.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir