چای به (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد چای به
به 4 عدد
نبات یا شکر به مقدار دلخواه

دستور تهیه دمنوش به

مرحله اول

برای تهیه این چای بهتر است از میوه‌های مرغوب و با کیفیت بالا استفاده شود. ابتدا چند عدد به با کیفیت را می‌شوییم، سپس از وسط نصف می‌کنیم و هسته‌های میوه‌ها را خارج می‌کنیم و با پوست آنها را رنده می‌کنیم.

مرحله دوم

با رنده درشت رنده کنید تا چای به شما ظاهر زیباتری داشته باشد. پس از اینکه کار رنده کردن میوه به، به پایان رسید آنرا داخل یک سینی بزرگ می‌ریزیم و به مدت 3 روز در فضای باز در مقابل نور خورشید قرار می‌دهیم تا خشک شوند.

مرحله سوم

خشک کردن میوه به را می‌توانید مانند میوه خشک با دمای پایین فر هم انجام دهید که زمان کمتری نیاز دارد. پس از اینکه به‌های رنده شده خشک شدند و رنگشان مایل به قهوه ای روشن شد آنها را داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم.

مرحله چهارم

حالا روی حرارت ملایم به‌های رنده شده را تفت می‌دهیم تا رنگشان مایل به قهوه ای تیره شود. در این مرحله باید خیلی مراقب باشید که به‌های رنده شده را نسوزانید. پس از 10 تا 15 دقیقه تفت دادنف مجددا به‌های رنده شده را داخل سینی می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا صبر می‌کنیم تا به‌ها خنک و کاملا خشک شوند، سپس انها را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری می‌کنیم. برای دم کردن چای به مانند چای معمولی اقدام می‌کنیم و انار به دلخواه به همراه نبات، هل یا دارچین سرو می‌کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت