مواد لازم شربت نعناع | |
شکر | 1 کیلوگرم |
نعناع تازه | 500 گرم |
آب | 2 لیوان |
دستور تهیه شربت نعناع
مرحله اول
ابتدا باید برگهای نعناع را از شاخه کنیم، پس از اینکه برگهای تازه نعناع را از شاخه جدا کردیم انها را داخل آبکش میریزیم و شزیر شیر آب به خوبی زیر و رو میکنیم تا گرد و خاکهای بین برگهای نعناع به طور کامل شسته شود.
مرحله دوم
برگهای نعناع را پس از شستشو داخل همان آبکش کنار میگذاریم تا آب اضافی شان برود. در ادامه آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب هر چه سریعتر به جوش بیاید.
مرحله سوم
پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم شکر به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر حل شد برگهای تازه نعناع را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم حدود 10 دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم
پس از گذشت 10 دقیقه شربت ما باید رنگ گرفته باشد، حالا تنها کاری که باید انجام دهیم این است که کمی صبر کنیم تا شربت به قوام برسد تا شکرک نزند. البته برای جلوگیری از شکرک زدن شربت میتوانیم 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یا کمی جوهر لیمو اضافه کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه شربت به قوام رسید و حالت شهد مانند پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم و شربت را با یک توری نازک صاف میکنیم و صبر میکنیم تا شربت در دمای محیط خنک شود، سپس در ظرف شیشه ای میریزیم.
مرحله ششم
سپس شربت را در یخچال نگهداری میکنیم. این شربت را میشود به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد. برای مصرف هم یک پنجم لیوان را شربت میریزیم و باقی انرا با آب سرد پر میکنیم و پس از مخلوط کردن سرو میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir