مواد لازم شربت توت فرنگی | |
توت فرنگی | 500 گرم |
شکر | 750 گرم |
آب | 2 پیمانه |
آب لیمو ترش | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه شربت توت فرنگی
مرحله اول
ابتدا گلبرگهای توت فرنگی را میگیریم، سپس آنها را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و آب را هم میزنیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود. پس از اینکه آب جوش آمد و شکر به طور کامل درون آب حل شد توت فرنگیها را به آرامی به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حدود 10 تا 15 دقیقه اجازه میدهیم توت فرنگی در شربت بجوشند، سپس حرارت را کم میکنیم و حدودا به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر صبر میکنیم تا شربت به غلظت مناسب برسد و توت فرنگیها به طور کامل بپزند.
مرحله چهارم
پس از اینکه شربت به غلظت کافی رسید و توت فرنگیها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم و اجازه میدهیم در دمای محیط خنک شود. حالا شربت را به همراه توت فرنگی در میکسر یا مخلوط کن میریزیم.
مرحله پنجم
سپس آنرا میکس میکنیم تا کاملا یکدست شود و توت فرنگیها به طور کامل با شربت یکدست شوند (می توانید توت فرنگیها را با گوشتکوب برقی یا دستی هم له کنید) حالا شربت ما آماده است و میتوانیم آنرا در ظرف شیشه ای بریزیم.
مرحله ششم
البته اگر دوست دارید توت فرنگیها را به صورت درسته و کامل در شربت داشته باشید نیاز نیست این مرحله را انجام دهید. برای سرو هم یک چهارم تا یک پنجم لیوان را شربت توت فرنگی میریزیم و باقی آنرا با آب سرد پر میکنیم و پس از مخلوط کردن سرو میکنیم.
نکات تهیه شربت توت فرنگی
خوشرنگ شدن شربت
زمانی که توت فرنگیها را به شربت اضافه میکنیم، شربت شروع به کف کردن میکند. شما باید کفهای روی شربت را به طور کامل با قاشق بگیرید و دور بریزید تا شربتی خوشرنگ و شفاف داشته باشید. نگرفتن کفهای روی شربت باعث میشود رنگ شربت کدر شود.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir