مواد لازم برای 2 نفر | |
قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق مرباخوری |
آب جوش | 4 قاشق غذاخوری |
شیر | 1.5 لیوان |
دستور پخت قهوه لاته
مرحله اول
برای تهیه قهوه لاته ایتالیایی ابتدا شیر را داخل شیرجوش میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا شیر به جوش بیاید، سپس در هر فنجان یا لیوانی که برای سرو قهوه در نظر گرفته ایم 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله به هر فنجان 1 قاشق مرباخوری شکر اضافه میکنیم و آب جوش را نیز بلافاصله روی مواد میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا شکر در قهوه حل شود و ترکیب شکر و قهوه فوری کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله زمانیکه شیر به جوش آمد آنرا داخل فرنچ پرس میریزیم و تا نیمه پرس میکنیم تا شیر ما به حالت فوم در بیاید. اگر فرنج پرس در دسترس ندشاتیم شیر را درون یک ظرف شیشه ای درب دار میریزیم و تکان میدهیم تا کف کند.
مرحله چهارم
شیر پس از پرس کردن باید دارای حجم چندین برابر شود و تا بالای ظرف بیاید. بعد شیر کف کرده را داخل فنجانهای محتوی ترکیب قهوه میریزیم تا فنجان پر شود و با قاشق کف روی آن را کمی میزنیم و قهوه لاته ما آماده نوش جان کردن است.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir