قهوه لاته (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 2 نفر
قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق مرباخوری
آب جوش 4 قاشق غذاخوری
شیر 1.5 لیوان

دستور پخت قهوه لاته

مرحله اول

برای تهیه قهوه لاته ایتالیایی ابتدا شیر را داخل شیرجوش می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا شیر به جوش بیاید، سپس در هر فنجان یا لیوانی که برای سرو قهوه در نظر گرفته ایم 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله به هر فنجان 1 قاشق مرباخوری شکر اضافه می‌کنیم و آب جوش را نیز بلافاصله روی مواد می‌ریزیم و با قاشق هم می‌زنیم تا شکر در قهوه حل شود و ترکیب شکر و قهوه فوری کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله زمانیکه شیر به جوش آمد آنرا داخل فرنچ پرس می‌ریزیم و تا نیمه پرس می‌کنیم تا شیر ما به حالت فوم در بیاید. اگر فرنج پرس در دسترس ندشاتیم شیر را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می‌ریزیم و تکان می‌دهیم تا کف کند.

 

مرحله چهارم

شیر پس از پرس کردن باید دارای حجم چندین برابر شود و تا بالای ظرف بیاید. بعد شیر کف کرده را داخل فنجان‌های محتوی ترکیب قهوه می‌ریزیم تا فنجان پر شود و با قاشق کف روی آن را کمی می‌زنیم و قهوه لاته ما آماده نوش جان کردن است.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت