مواد لازم شیر سویا | |
لوبیای سویا | 2 پیمانه |
دستور تهیه شیر سویا
مرحله اول
برای تهیه شیر سویا خانگی ابتدا لوبیای سویا را داخل یک ظرف مناسب میریزیم و تا چند بند انگشت بالاتر از لوبیاها آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 15 ساعت خیس بخورند. در این مدت 3 مرتبه آب درون ظرف را تعویض میکنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه لوبیاها به خوبی خیست خوردند، انها را با دست به هم میسابیم تا پوست اضافی شان جدا شود. پس از اینکه پوست لوبیاها را جدا کردیم، انها را داخل آسیاب یا مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم تا مایعی زبر به دست بیاید.
مرحله سوم
حالا 6 پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید، سپس لوبیاهای آسیاب شده را به آب در حال جوش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 20 دقیقه با هم بجوشند.
مرحله چهارم
حالا روی درب یک قابلمه بزرگ یک آبکش قرار میدهیم و درون آبکش یک پارچه نخی تمیز میاندازیم، سپس مخلوط آب و لوبیای آسیاب شده را پس از 20 دقیقه جوشیدن درون آبکش میریزیم و آبکش را مثل گهواره تکان میدهیم.
مرحله پنجم
به این صورت شیر موجود در آبکش خارج میشود و داخل قابلمه جمع میشود. در آخر کمی زمان میدهیم تا شیر سویای موجود در آبکش به طور کامل خارج شود، سپس تفالههای سویا درون پارچه را با دست فشار میدهیم.
مرحله ششم
فشار دادن تفالههای سویا باعث میشود که شیر سویا به طور کامل گرفته شود. از تفالههای سویا میتوانیم برای تهیه انواع غذا استفاده کنیم. در پایان شیر سویا را کنار میگذاریم تا خنک شود، سپس در ظرف دربسته در یخچال نگهداری میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir