چای سیب (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم چای سیب
سیب رسیده به تعداد دلخواه
چوب دارچین (اختیاری) 1 تکه
عسل (اختیاری) به مقدار دلخواه

.

 

دستور تهیه چای سیب

مرحله اول

برای تهیه چای سیب خوشمزه و سالم خانگی ابتدا سیب‌ها را می‌شوییم و با همان پوست روی سیب‌ها را رنده درشت می‌کنیم تا آب نیندازند. سینی فر را بیرون می‌آوریم و سیب‌ها را کف سینی می‌ریزیم.

مرحله دوم

با پشت قاشق آن‌ها را داخل سینی پخش می‌کنیم و سینی را داخل فر قرار می‌دهیم تا با کمترن درجه فر سیب‌ها خشک شوند.(30 درجه خوبه) البته می‌توانید روی بخاری یا شوفاژ نیز پارچه ای تمیز پهن کنید.

 

مرحله سوم

در این مرحله سیب‌های رنده شده را روی آن می‌ریزیم و پخش می‌کنیم تا با شعله کم بخاری خشک شوند. توجه داشته باشید که باید هر چند ساعت یکبار سیب‌ها را با قاشق جابه جا کنیم تا کاملا به صورت یکدست شوند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه سیب‌ها خشک شدند اجازه می‌دهیم تا داخل فر کمی برشته نیز شوند تا رنگ چای زمان دم کشیدن خوش رنگ تر شود. رنگ سیب‌ها بعد از برشته شدن رنگ قهوه ای مایل به قهوه ای تیره نزدیک است.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب‌های خشک شده را داخل شیشه ای می‌ریزیم و درب آن را می‌بندیم و در جای خشک و خنک به مدت 1 سال می‌توانید نگهداری کنید. برای درست کردن چای نیز 1 قاشق غذاخوری از سیب خشک را داخل قوری می‌ریزیم.

مرحله ششم

سپس روی آن 1 لیوان آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا به مدت 15 تا 20 دقیقه خوب دم بکشد و خوش رنگ شود. می‌توانید برای عطر بهتر نیز یک تکه کوچک دارچین به همراه عسل نیز اضافه کنید.نوش جان

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت