شربت بیدمشک (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم شربت بیدمشک
شکر 1 کیلوگرم
عرق بیدمشک 2٫5 پیمانه
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت بیدمشک

مرحله اول

برای تهیه شربت بیدمشک سنتی ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم و شکر را به همراه 2 پیمانه عرق بیدمشک و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می‌کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید بسیار ملایم باشد، چون نمی خواهیم این شربت را بجوشانیم. به دلیل اینکه عطر عرق بیدمشک خیلی سریع می‌پزد برای اینکه شربت خوش عطری داشته باشیم باید از جوشیدن شربت جلوگیری کنیم.

مرحله سوم

حالا شربت را آرام آرام به صورت مداوم هم می‌زنیم تا شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه شکر به طور کامل حل شدف حرارت زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا شربت از حرارت بیفتد و تقریبا ولرم شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه شربت ولرم شد، باقیمانده عرق بیدمشک را به قابلمه اضافه می‌کنیم و با قاشق به خوبی مخلوط می‌کنیم تا عرق بیدمشک با شربت ترکیب شود، سپس صبر می‌کنیم تا شربت در دمای محیط کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت کاملا خنک شد، انرا درون ظرف شیشه ای درب دار می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم. توجه داشته باشید که شربت‌های مثل این شربت حتما باید در یخچال نگهداری شوند تا رنگ و طعم شان حفظ شود.

مرحله ششم

برای سرو این شربت خوشمزه نسبت به ذائقه خود 2 تا 3 قاشق غذاخوری از شربت را داخل یک لیوان مناسب می‌ریزیم، سپس باقیمانده لیوان را با آب سرد پر می‌کنیم و چند تکه یخ قالبی هم درون لیوان می‌اندازیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت