مواد لازم ترشی کلم قرمز برای 1 شیشه
- کلم قرمز 500 گرم
- سرکه قرمز به اندازه کافی
- نمک نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا کلم را تمیز میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود و یا با یک دستمال تمیز خشک میکنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نوارهای باریک و بلند خرد میکنیم تا ترشی کلم مجلسی داشته باشیم.
سپس کلم خرد شده را در ظرفی میریزیم و با نمک مخلوط میکنیم و روی آن سلفون میکشیم و به مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم تا استراحت کند. سپس کلمها را در ظرف مورد نظر میریزیم و به اندازه ای سرکه روی کلمها میریزیم تا کاملا روی کلمها را بپوشاند.
در مرحله بعدی درب ظرف را محکم میبندیم تا هوا واد آن نشود. ترشی را به مدت 1 هفته در جایی خشک و خنک نگهداری میکنیم. برای این مدل ترشی روشی دیگر نیز وجود دارد به این صورت که کلم قرمز را خرد میکنیم و در قابلمه کلم و سرکه را میریزیم
و روی حرارت قرار میدهیم تا کمی بجوشد و کلمها نرم شوند و در ظرف میریزیم و میتوانید همان زمان از ترشی را مصرف کنیم. البته اگر با این روش ترشی کلم را آماده کنید مدت زمان نگهداری آن بسیار کمتر است و کیفیت آن نیز بسیار پایین تر از روش اول است.
.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com