ترشی آجیل (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم برای تهیه ترشی آجیل

برای 1.6 کیلو گرم

سرکه 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
نمک 1و1/2 قاشق سوپخوری
قیسی خشک ، خرد شده 300 گرم
انبه ،پوست کنده 300 گرم
پسته 150 گرم
بادام 100 گرم
فندق 100 گرم
بادام هندی 100 گرم
فلفل قرمز 1/2 قاشق مربا خوری

مراحل تهیه ترشی آجیل

  1.  سرکه ونمک را مخلوط کنید تا نمکداخل سرکه حل شود.
  2. قیسی را داخل سرکه به مدت 2 ساعت خیس کنید وبعد داخل غذا ساز  یا چرخ گوشت ریخته و پوره کنید.
  3. انبه را چرخ کرده ، به قیسی بیافزایید.پسته ، بادام ، فندق ، بادام هندی وفلفل قرمز را نیز به مواد اضافه کنید.
  4. غلظت مواد ترشی باید مثل ماست شود . در صورت سفت بودن ، کمی سرکه اضافه کنید .
  5. ترشی آماده را در ظرف درب دار ریخته و در جای خنک قرار دهید .پس از 15 روز ترشی آماده است.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت