ترشی سالاد فصل (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
شور و ترشی فقط به خیار شور و ترشی کلم و بادمجان محدود نمی شود. انواع ترشی‌های مختلف در دنیا وجود دارد که ما ایرانی‌ها از بسیاری از آنها بی‌خبر هستیم و حتی تصور هم نمی کنیم با این مواد هم می‌توان ترشی درست کرد. آیا تاکنون ترشی سالاد فصل را درست کرده اید؟

مواد لازم برای تهیه ترشی سالاد فصل

کلم برگ 1 کیلو
فلفل سبز ریز خرد شده 250 گرم
پیاز ریز خرد شده نیم کیلو
خیار 1 کیلو
هویج نیم کیلو
گل کلم 1 کیلو
گوجه 5 کیلو
سرکه به مقدار لازم
سس کچاب تند به مقدار لازم
شلغم شیرازی نیم کیلو
نمک، ادویه و زردچوبه به مقدار لازم

مراحل آماده سازی ترشی فصل

  1. ابتدا از روز قبل گوجه‌ها تمیز بشویید و قاچ کنید و درون یک ظرف پلاستیک بزرگ بریزید و حسابی با دست تمیز چنگشان بزنید به مانند رب گوجه که در قدیم در خانه‌ها تهیه میشد.و به خاطر اینکه زودتر آب بیندازد مقدار کمی نمک به آن بیفزایید و چند ساعت بگذارید تا کاملا له شود.هر چند ساعت یکبار مجددا آن را تمیز چنگ بزنید و تا صبح روز بعد بگذارید که همانطور بماند.
  2. فردای آن روز یکبار دیگر گوجه را چنگ زده و درون الک یا توری بریزید و کاملا آب گوجه را از تفاله جدا کرده و درون یک قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید چند دقیقه یکبار آن را به هم بزنید تا کم کم آب آن تبخیر گردد. و یک مایع نسبتا غلیظی به مانند کمی از فرنی شل تر داشته باشیم.
  3. طی این فاصله سبزی‌ها ومیوه‌ها را که تمیز شسته و درون سبد گذاشته ایم تا آب آن جدا شود را به دلخواه به اندازه ای که دوست داشته باشیم خرد کرده و درون ظرف مناسب می‌ریزیم.
  4. سپس آب گوجه را که کاملا جا افتاده با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه که شل نشودو همچنین برای خوشمزه و خوش طعم شدن ترشی سس تند کچاب مخلوط کرده و وقتی یک جوش کامل زد زیر شعله را خاموش میکنیم و وقتی سرد شد روی ترشی یا همان سالاد فصل ریخته و درب ظرف را محکم بسته و برای زمستان آماده میکنیم.
  5. این ترشی طعم بسیار بسیار مطبوعی دارد و حدودا دو تا سه هفته کاملا جا می‌افتد.امیدوارم تهیه کرده و لذتش را ببرید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت