ترشی موسیر (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
یکی از ترشی‌های پرطرفدار و خوشمزه ایرانی همین ترشی موسیر هست. حتماً درستش کنین و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر

این مقدار مواد برای2.8-2.7 کیلوگرم کافی است.

موسیر خشک 250 گرم
سرکه سفید 1 لیتر(4 پیمانه)
آب 1 لیتر(4 پیمانه)
نمک 3 و 1/2 قاشق سوپخوری
شکر 2 قاشق سوپخوری

مراحل آماده سازی ترشی موسیر

  1. موسیر را پاک کرده، بشویید و به مدت 24 ساعت با آب نیم گرم خیس کنید. در طول این مدت، چند بار آب آن را عوض کنید.
  2. سرکه، آب، نمک و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا حل شوند.
  3. موسیر‌ها را در صافی بریزید تا آب آنها برود. سپس در شیشه ریخته، محلول سرکه را روی آن بریزید و درب شیشه را ببندید و در جای خنک قرار دهید.
  4. پس از 40-30 روز، ترشی آماده است.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت