ترشی لیته گوجه فرنگی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته گوجه فرنگی

برای 2.2-2.1 کیلو گرم

بادنجان قلمی 600 گرم
سرکه قرمز 1 پیمانه (250 میلی لیتر)
آب 1 پیمانه (250 میلی لیتر)
زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
سیاه دانه 1 قاشق سوپخوری
هویج، خرد شده 1پیمانه
فلفل دلمه ای، خرد شده 1پیمانه
سیر ، پوست کنده، خرد شده 4-5 حبه
فلفل تند 2-3 عدد
سرکه سفید 250 میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت و قرمز پوره شده 3 پیمانه(750 گرم)
نمک 3 و1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی لیته گوجه فرنگی

  1. بادنجان‌ها را پوست بکنید وبا 1پیمانه سرکه و آب داخل قابلمه متوسط بپزید . سپس بگذارید تا سرد شود.پس از سرد شدن فشار دهید تا آب آن جدا شود ، سپس با چرخ گوشت چرخ کرده یا ریز ساطوری کنید .
  2. زرد چوبه و سیاه دانه را با بادنجان مخلوط نمایید.
  3. هویج ، فلفل دلمه ای ، سیر و فلفل تند را نیز به مواد بیافزایید.
  4. سرکه وپوره گوجه فرنگی را با نمک مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود.محلول سرکه و گوجه فرنگی را به سبزیجات اضافه کنیدتا غلظت آن مثل ماست شود.سپس مواد را در شیشه ریخته، درب آن را ببندید.
  5. ترشی را به مدت 3 روز بیرون از یخچال و10 روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت