ترشی ازگیل (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم ترشی ازگیل

  • تمبر هندی 50 گرم
  • نمک به اندازه کافی
  • سرکه 750 سی سی
  • ازگیل رسیده 1 کیلوگرم
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی ازگیل

برای تهیه ترشی ازگیل خانگی ابتدا در قابلمه ای سرکه را می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم و هسته‌های تمبر هندی‌ها را جدا می‌کنیم و آن‌ها را به سرکه می‌افزاییم و صبر می‌کنیم تا تمبر هندی‌ها در سرکه حل شوند و بعد سرکه نیز بجوش بیاید.

تا فرصت داریم دم ازگیل‌ها را می‌گیریم و تمیز می‌شوییم و در آبکشی قرار می‌دهیم و دستمالی را پهن می‌کنیم و ازگیل‌ها را روی دستمال می‌ریزیم و با دستمال حوله ای آن‌ها را کاملا خشک می‌کنیم. به سرکه سر می‌زنیم اگر جوش آمده بود

و تمبر هندی در آن حل شده بود قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و صبر می‌کنید تا سرد شود و بعد از صافی ترکیب تمبر و سرکه را رد می‌کنیم.سپس قابلمه را می‌شوییم و مجددا سرکه صاف شده را داخل آن می‌ریزیم  و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم

و ازگیل‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و تامل می‌کنیم تا سرکه بجوشد و آنگاه شکر را اضافه می‌کنیم و با قاشق آرام مخلوط می‌کنیم تا کاملا حل شود و سرکه نیز به غلظت کافی برسد و قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و صبر می‌کنیم تا مواد ترشی سرد شوند.

پس از آن پودر فلفل قرمز و کمی نمک روی مواد ترشی می‌ریزیم و آرام مخلوط می‌کنیم تا ازگیل‌ها آسیب نبینند و در شیشه می‌ریزیم و درب آن را محکم می‌بندیم و به مدت 10 روز تا 2 هفته در یخچال نگهداری می‌کنیم و پس از آن ترشی ازگیل آماده شده را نوش جان کنید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت