ترشی اسپانیایی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی

  • زیتون سبز بدون هسته 130 گرم
  • ذرت 1 پیمانه
  • هویج 3 عدد
  • فلفل دلمه 2 عدد
  • شکر 1 ق غذا خوری
  • قارچ 350 گرم
  • روغن زیتون بدون بو 1 پیمانه
  • سرکه سفید 1/2 پیمانه
  • سیاه دانه 2 ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی اسپانیایی با قارچ و ذرت

مرحله: آماده سازی مواد

ابتدا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه‌ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید (بهتر است برای زیبایی کار از فلفل دلمه‌های رنگی استفاده کنید)، قارچ‌ها را خوب بشورید و اگر کوچک است نیاز به خرد کردن ندارد. زیتون را به چند قطعه تقسیم کنید. ذرت را می‌توانید خود بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن ترشی اسپانیا

تمام مواد خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید. داخل یک ظرف روغن زیتون و سرکه سفید و شکر و ادویه‌ها و نمک را بریزید و خوب هم بزنید در انتها سیاه دانه را ریخته و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: تهیه ترشی اسپانیایی با ذرت

در ادامه سس بدست آمده را روی سبزیجات ریخته و خوب هم بزنید سپس ظرف‌های تمیز و شیشه ای را انتخاب کنید و ترشی را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را خوب محکم کنید و در جای خشک و خنک به مدت 10 روز قرار داده تا ترشی حاضر شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ترشی اسپانیایی

  1. اگر دوست دارید طعم و مزه ترشی تیز تر باشد می‌توانید مقدار سرکه سفید را بیشتر کنید.
  2. به دلخواه می‌توانید از بیبی ذرت هم استفاده کنید.
  3. حتما هویج و فلفل دلمه کاملا خشک شده باشند و بعد خرد کنید.
  4. به دلخواه می‌توانید به ترشی اسپانیایی کمی سیر نیز اضافه کنید.
  5. حداکثر زمان نگهداری این ترشی 1 ماه است.
  6. می توانید قارچ‌ها را بلانچ کنید بدین صورت که داخل آب در حال جوش ریخته چند تا قل که خورد داخل کاسه یخ ریخته و صبر کنید تا خنک شود سپس اجازه دهید تا کاملا خشک شود سپس خرد کنید.
  7. از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید تا طعم و مزه بد به ترشی اسپانیایی ندهد.
  8. به دلخواه می‌توانید سبزیجات دیگر را مانند گل کلم نیز به مواد اضافه کنید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت