مواد لازم سس پیتزا
- سیر 1 قاشق چایخوری
- ریحان 1 قاشق چایخوری
- شکر ½ قاشق غذاخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
- سس گوجه فرنگی ½ فنجان
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- پونه خشک ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه کافی
طرز تهیه سس پیتزا
برای تهیه سس پیتزای خانگی ابتدا سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و خرد میکنیم ، سپس گوجه فرنگیها را میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم. در مرحله بعدی ریحان را نیز میشوییم و با دستمال خشک میکنیم
سپس روی تخته به صورت ریز خرد میکنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم و روغن زیتون را داخل آن میریزیم ، پس از داغ شدن روغن زیتون سیرهای خرد شده را در روغن زیتون کمی تفت میدهیم تا نرم و طلایی رنگ شوند.
در مرحله بعدی سس گوجه فرنگی را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا یکدست شوند. در مرحله بعدی شکر ، پونه خشک ، آویشن ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را همراه ریحان خرد شده به مواد اضافه میکنیم.
در ادامه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدست شود. در پایان به مدت 10 دقیقه صبر میکنیم تا مواد بجوش بیاید و غلظت بگیرد. سپس حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا سس خنک شود و برای انواع پیتزا از آن استفاده کنید.
.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com