ترشی زالزالک (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم برای تهیه ترشی زالزالک

  • زالزالک 1 کیلو
  • سرکه 2 لیتر
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی زالزالک

مرحله اول : آماده سازی مواد ترشی

زالزالک‌ها را داخل یک لگن آب سرد برای چند دقیقه قرار بدهید سپس آبکش کنید این مرحله را دو بار تکرار کنید تا تمیز شود سپس روی پارچه آبگیر ریخته تا خشک شوند و اصلا رطوبت نداشته باشند.

مرحله دوم : تهیه ترشی زالزالک

داخل ظرف مورد نظر که شسته و خشک کردید مقداری از زالزالک‌ها را ریخته و کمی نمک روی آن بریزید این کار را ادامه داده تا زالزالک‌ها تمام شود سپس سرکه را داخل ظرف ریخته تا حدی که تا بالای زالزالک‌ها سرکه باشد و رویش خالی نباشد سپس درب ظرف را خوب سفت می‌کنیم و در جای خشک و خنک قرار بدهید این ترشی خوشمزه 2 ماه دیگر رسیده و می‌توانید بعد از آن در یخچال نگهداری کنید. از این ترشی خوشمزه کنار دورچین غذا‌ها نیز می‌توانید استفاده کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ترشی زالزالک

  1. می توانید بنا به ذائقه خود کمی شکر روی زالزالک‌ها بریزید تا طعم تیزی سرکه را بگیرید.
  2. از زالزالک قرمز نیز می‌توانید استفاده کنید.
  3. اگر زالزالک درشت بود 3 ماه دیگر ترشی حاضر است.
  4. برای تعدیل طعم ترشی می‌توانید از مخلوط آب جوشیده و نمک به همراه نصف سرکه استفاده کنید.
  5. توجه کنید یک درختچه مشابه زالزالک ولی کوچکتر آن‌ها سمی هستند و مصرف نکنید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت