ترشی گوجه سبز و ترشی چغاله بادام (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
امروز نوبت ترشی گوجه سبز است، خیلی‌ها عاشق گوجه سبزند و در ضمن فواید زیادی هم برخلاف تصورمون دارد. گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز

برای 1.8-1.7کیلو گرم

گوجه سبز سفت 500 گرم
فلفل ریز و تند 2-3 عدد
سیر 1-2 حبه
مرزه کوهی 1-2 ساقه
سرکه سفید 250 میلی لیتر
آب 1 لیتر (4 پیمانه)
نمک 4 قاشق سوپخوری

مراحل آماده سازی ترشی گوجه سبز

  1. گوجه سبز‌ها را با خلال دندان سوراخ کرده ،در شیشه بریزید.فلفل ، سیر و مرزه را نیز اضافه کنید.
  2. سرکه ، آب ونمک را مخلوط کرده ،هم بزنید تا نمک داخل مایعات حل شود.سپس این محلول را داخل مواد ریخته ، درب شیشه را ببندید ودر جای خنک نگهداری کنید.
  3. بعد از 20 روز ترشی آماده است .

نکات ویژه

می توانید این ترشی را با گوجه قرمز و ترش نیز آماده کنید و به جای مرزه نیز می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگر مثل آویشن تازه یا ریحان نیز استفاده کنید .

ترشی چغاله بادام

مانند ترشی گوجه سبز آماده می‌شود و بهتر است از چغاله‌های ریز استفاده شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت