ترشی لیته با سبزیجات (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
انواع ترشی با طعم ترش، تند، شیرین و ملس اشتها آورهای بسیار مناسبی در کنار غذاها هستند وسرو آنها با غذاهای پر چرب و سنگین به هضم این غذا‌ها کمک می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته با سبزیجات

برای3-2.9 کیلوگرم

بادنجان 1 کیلو گرم
سرکه قرمز 250 میلی لیتر
زرد چوبه 1 قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
پودر خردل 1/2 قاشق مرباخوری
سیاه دانه 1 قاشق سوپخوری
سیر 3-4 حبه
سبزی، خرد شده(گشنیز خرد شده 70 گرم، جعفری وشبت خرد شده 160گرم، ترخون و مرزه خرد شده 100گرم) 300-350 گرم
فلفل تند کوچک 3-4 عدد
سرکه سفید 750 میلی لیتر
آب 500 میلی لیتر(2 پیمانه)
نمک 4 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی لیته با سبزیجات

  1. بادنجان‌ها را پوست بکنید و خرد کنید.سپس با یک پیمانه سرکه، یک پیمانه آب و 1/2 قاشق مربا خوری نمک در قابلمه بزرگ ریخته، در ظرف را بگذارید تا بپزد.بادنجان را از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن کمی فشار دهید تا آب آن جدا شود و با چرخ گوشت چرخ کنید.
  2. بادنجان‌ها را در ظرف ریخته، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، دارچین، پودر خردل و سیاه دانه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. سیر‌ها را پوست بکنید و نیمی از آن را خرد کنید.
  4. سبزی را پاک کنید، طوری که ساقه‌های لطیف روی برگ‌ها بمانند، سپس بشویید.
  5. سبزی‌های خرد شده، سیر خرد شده، حبه‌های سیر درسته وفلفل تند را به بادنجان اضافه کرده، مخلوط کنید.
  6. سرکه سفید، آب و نمک را نیز مخلوط کرده، هم بزنید تا نمک حل شود.
  7. محلول را به تدریج داخل بادنجان و سبزیجات بریزید تا به غلظت ماست در آید.
  8. همه مواد را در شیشه ریخته، درب شیشه را ببندید و به مدت 15 روز در جای خنک قرار دهیدتا ترشی آماده شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت