ترشی میوه خشک (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم برای تهیه ترشی میوه خشک

برای 2 کیلو گرم

آب انار ترش 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
آب زرشک 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
سرکه 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمک 4 قاشق سوپخوری
گوجه برغانی،بدون هسته 100 گرم
قیسی زرد 200 گرم
توت خشک 100 گرم
آلو بخارا ،بدون هسته 100 گرم
آلبالو خشک،بدون هسته 100 گرم
برگه هلو 100 گرم
زرشک 2-3 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی میوه خشک

  1. آب انار ، آب زرشک و سرکه را مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود.
  2. میوه‌های خشک را در ظرف مناسبی بریزید تا 2/3 ظرف پر شود ، آب انار زرشک وسرکه را روی آن بریزید و درب ظرف را ببندید .
  3. ترشی را به مدت 15 روز در جای خنک بگذارید تا آماده شود.

 

پیشنهاد سرآشپز

در صورتی که آب انار و زرشک ترش نبود ، 1/2 قاشق مربا خوری جوهر لیمو را در سرکه حل کرده ، اضافه کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت