ترشی زرشک (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم برای تهیه ترشی زرشک

برای 1.3 کیلو گرم

زرشک 500 گرم
سرکه سفید 250 میلی لیتر
آب زرشک 500 میلی لیتر
نمک 2و 1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی زرشک

  1. زرشک‌ها را از چوب آن جدا کرده،بشویید و در صافی بریزید تا آب آن برود.سپس در شیشه بریزید.
  2. سرکه و آب زرشک را مخلوط کرده ، نمک را اضافه کنید و روی زرشک‌ها در شیشه بریزید و درب شیشه را ببندید.

نکات ویژه

به جای آب زرشک می‌توانید از آب معمولی یا آب انار استفاده کنید .در صورت دلخواه از زرشک‌های سیاه استفاده کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت