ترشی فلفل بیور (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل بیور همدانی

  • فلفل بیور 1 کیلو
  • سرکه 2 لیوان
  • نمک 2 قاسق غذا خوری
  • سیر 1 بوته
  • آب به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بیور همدانی

مرحله اول: فلفل بیور

فلفل بیور را خوب بشویید و آبکشی نمایید تا خشک شود.

مرحله دوم: رفع تلخی ترشی فلفل بیور

در یک قابلمه به مقدار لازم آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد، فلفل‌ها را داخل آب جوش بریزید. 5 دقیقه زمان دهید تا فلفل بیور‌ها داخل آب بماند و تلخی اش گرفته شود.

مرحله سوم: آبکشی فلفل بیور

پس از این مرحله فلفل بیور را آبکشی کنید و در بین دستمال آشپزخانه قرار دهید.

مرحله چهارم: پخت ترشی بیور

در این مرحله فلفل بیور را به همراه 4 لیوان آب و سرکه به همراه نمک بر روی حرارت گذاشته زمان دهید به مدت 10 دقیقه فلفل بیور پخته شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله پنجم: پایان کار

سیرها را پوست گرفته و به فلفل بیور اضافه کنید و فلفل بیور را به همراه آب و سرکه‌ی پخته شده داخل شیشه بریزید و درب ظرف را ببندید و زمان دهید به مدت 10 روز در یخچال بماند تا ترشی فلفل بیور همدانی جا بیفتد و سپس به همراه غذا نوش جان فرمائید.

نکاتی که به خوشمزه شدن ترشی بیور کمک میکند

  1. برای عطر ترشی فلفل بیور همدانی می‌توانید از نعنا و ترخون استفاده نمائید.
  2. تخم گشنیز می‌تواند در عطر ترشی کمک کند.
  3. دستور تهیه ترشی بیور با هم متفاوت است. در پارسی دی دستور اصلی آورده شده است.
  4. سعی کنید خیلی فلفل بیور را نپزید به دلیل اینکه لیز می‌شود.
  5. فلفل بیور را می‌توانید به صورت خام هم در کنار غذا میل فرمائید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت