ترشی شانی، جز ترشیهای مجلسی و اعیانی قدیمی شهر تبریز است. فرقی که این ترشی با سایر ترشیها دارد استفاده از شکر (عسل یا دوشاب)می باشد که طعمی ملس و خوشمزه به این ترشی میدهد.خوبه که حداقل برای یک بار این ترشی خاص رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی شانی
برای 2.7-2 کیلوگرم
انگور شاهانی | 1 کیلوگرم |
سرکه قرمز | 1 لیتر |
شکر | 1 پیمانه |
برگ مو | 2-3 عدد |
مراحل تهیه ترشی شانی
- انگور را از خوشه جدا کرده ،در شیشه بریزید.
- سرکه را با شکر مخلوط کنید تا شکر حل شود و روی انگور بریزید.
- برگ مو را روی انگور قرار داده ، درب شیشه را ببندید ، در جای خنک وتاریک قرار دهید تا یک ماه بماند و ترشی آماده شود.
پیشنهاد سر آشپز
به جای شکر ، میتوانید از عسل استفاده کنید .در این صورت 500 گرم عسل را در سرکه حل کنید .همین طور میتوانید شیره انگور (دوشاب) را با سرکه مخلوط کنید .در این صورت 1 کیلو شیره انگور و500 میلی لیتر سرکه را با هم مخلوط کنید.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com