ترشی انگور شانی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
ترشی شانی، جز ترشی‌های مجلسی و اعیانی قدیمی شهر تبریز است. فرقی که این ترشی با سایر ترشی‌ها دارد استفاده از شکر (عسل یا دوشاب)می باشد که طعمی ملس و خوشمزه به این ترشی می‌دهد.خوبه که حداقل برای یک بار این ترشی خاص رو امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی شانی

برای 2.7-2 کیلوگرم

انگور شاهانی 1 کیلوگرم
سرکه قرمز 1 لیتر
شکر 1 پیمانه
برگ مو 2-3 عدد

مراحل تهیه ترشی شانی

  1. انگور را از خوشه جدا کرده ،در شیشه بریزید.
  2. سرکه را با شکر مخلوط کنید تا شکر حل شود و روی انگور بریزید.
  3. برگ مو را روی انگور قرار داده ، درب شیشه را ببندید ، در جای خنک وتاریک قرار دهید تا یک ماه بماند و ترشی آماده شود.

 

پیشنهاد سر آشپز

به جای شکر ، می‌توانید از عسل استفاده کنید .در این صورت 500 گرم عسل را در سرکه حل کنید .همین طور می‌توانید شیره انگور (دوشاب) را با سرکه مخلوط کنید .در این صورت 1 کیلو شیره انگور و500 میلی لیتر سرکه را با هم مخلوط کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت